11/10/16 - 13:42h

Tipsarević – Conga (oko 13.00) – gledajte direktan prenos

 


Sjajni Janko Tipsarević je na startu pretposlednjeg Mastersa sezone ubedljivo savladao Filipa Kolšrajbera, ali ga u drugom kolu očekuje teži izazov u vidu francuskog asa Žoa Vilfreda Conge. Meč je na programu u utorak oko 11.30 po srednjeevropskom vremenu, a vi, kao i uvek, direktan prenos meča možete gledati na našem portalu.


Live prenos počinje za


Ko prenosi?

Srpski teniser Janko Tipsarević nastavio je sa sjajnim rezultatima na kineskoj turneji i na najvažnijem turniru, Mastersu u Šangaju. Janko je u prvom kolu deklasirao favorizovanog Filipa Kolšrajbera, ali ga u drugoj rundi očekuje mnogo veći izazov u vidu Francuza Žoa Vilfreda Conga.

Conga je pauzirao od US opena, a uopšte u drugom delu sezone ima dosta problema sa povredama. Ipak, to se nije osetilo u prvom kolu kada je sa 6:3, 6:2 savladao Nemca Florijana Majera. S druge strane, Tipsarević je takođe na samom startu imao posla sa nemačkim teniserom, i dosta lako je pobedio 31. tenisera sveta Filipa Kolšrajbera sa 6:2, 6:4.

Zanimljivo je da se Žo Vilfred Conga i Janko Tipsarević nikada do sada nisu sastajali, iako su obojica dosta dugo na turu.

Janko Tipsarevic, live prenos

Janko Tipsarevic, live prenosBudite uz vaš omiljeni portal i gledajte direktan prenos meča.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Direktan prenos, Janko Tipsarevic, Live Prenos, Masters u Šangaju, Vesti


Komentari