06/08/16 - 10:37h

Svečano otvaranje Igara bez Novaka i Ane! (video)

 


Sinoć su u Rio de Žaneiru svečano otvorene 31. Letnje Olimpijske Igre. Učestvovaće 206 nacija sa više od 11 hiljada takmičara.

Foto: Reuters

Foto: Reuters

Srpsku zastavu na Otvaranju ponosno je ponela Ivana Maksimović Anđušić, ali u koloni srpskih sportista iza nje nije bilo Novaka Đokovića, Ane Ivanović, vaterpolista naže zemlje, plivača Velimira Stjepanovića

Oni su ostali u Olimpijskom selu jer već danas izlaze na borilišta. Svojom odlukom definitivno su pokazali da su u Rio došli po medalje i ništa manje od toga.

Prvog dana Igara na teren će petoro srpskih tenisera. ”Led probija” Ana Ivanović koja nastupa od 17:15h protiv Španjolke Karle Suarez Navaro. Jelena Janković i Aleksandra Krunić će oko 20:30h igrati protiv Džoane Konte i Heder Votson iz Velike Britanije, a što se srpskog tenisa tiče, dan zatvaraju Nenad Zimonjić i Novak Đoković protiv hrvatskog dubla Draganja/Čilić (22h). Sve mečeve u direktnom prenosu gledajte na našem portalu.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Ana Ivanović, Novak Djoković, Olimpijske igre, Rio de Žaneiro 2016, Teniseri, Teniserke, Vesti


Komentari: 1

 
VESNA August 6, 2016 Odgovori

SREĆNO SVIM UČESNICIMA IGARA, ALI IPAK – IDEMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO SRBI !!! SAMO HRABRO NAPRED, UZ BOŽIJU POMOĆ.

Komentari