06/04/17 - 21:33h

Sofija Antipolis: Bedene zaustavio Krajinovića

 


Srpski teniser Filip Krajinović poražen je u drugom kolu čelendžera u francuskom Sofija Antipolisu od četvrtog nosioca Aljaža Bedenea u dva seta.


F. Krajinović46
A. Bedene67

Filip Krajinovic

Nakon trijumfa u prvoj rundi, Krajinović nije uspeo da se izbori sa naturalizovanim Britancem, koji je slavio nakon sat i 43 minuta igre. Srbin je imao svoje šanse, naročito u prvom setu, ali je na kraju morao da čestita rivalu sa kojim se prvi put u karijeri susreo na terenu.

Filip je imao puno šansi u prvom setu – propustio je tri brek lopte u tri gema, za šta je bio kažnjen u sedmom, kada je Bedene oduzeo protivnički servis i sačuvao prednost do kraja seta.

U nastavku, Britanac je nešto lakše stekao brejk viška, ali ga nije materijalizovao do kraja, pošto je Krajinović uspeo da se vrati u poslednji čas – brejkom pri rezultatu 5:4. Set je otišao u taj-brejk, gde su obojica ispoljila veliku nervozu. Razmenili su po dva mini-brejka, pre nego što je naš predstavnik izgubio oba svoja servisa, samim tim i meč – 7:3.

Bedene u narednoj rundi igra protiv domaćeg predstavnika Borgija, kji je savladao Slovaka Gombosa. Prvi nosilac turnira je Benoa Per.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Filip Krajinović, Vesti


Komentari