23/09/16 - 12:26h

Serena otkazala naredna dva turnira, Muratoglu nezadovoljan!

 


Bivši broj jedan Serena Vilijams otkazala je učešće na naredna dva turnira koja je prethodno planirala da igra.


foto: Zimbio.com

foto: Zimbio.com


Serena Vilijams je otkazala nastupe na dva turnira u Kini – u Vuhanu (25. septembar-1. oktobar) i Pekingu (1-9. oktobar).

Kao zvaničan razlog za otkazivanje turnira Amerikanka je navela povredu ramena, a planira da se na teren vrati na završnom turniru sezone u Singapuru (23-30. oktobar).

Jako mi je krivo što ne mogu da igram u Vuhanu i Pekingu. Imam problem sa ramenom. Mogu da igram i treniram, ali nisam spremna za takmičenje. Nadam se da će navijači na ovim turnirima videti odličan tenis. Što se mene tiče, ja ću pokušati da se pripremim za završni turnir u Singapuru – rekla je Serena, koja je na US openu svrgnuta sa svetskog trona od strane Anđelik Kerber.

Njen trener Patrik Muratoglu, naglasio je da nije zadovoljan kako je protekla 2016. godina, a kako bi i bio kada je mlađa od sestara Vilijams osvojila “samo” jedan grend slem (Vimbldon).

Serena je imala mnogo problema sa povredama. Za nju je bilo koji drugi rezultat osim titule loš. Ne možemo da budemo zadovoljni sa samo jednim Gren slem trofejom ove godine i dva izgubljena finala – rekao je Muratoglu.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Serena Vilijams, Vesti


Komentari