10/09/16 - 20:26h

Serena izgubila zbog povrede?

 


Serena Vilijams i njen trener Patrik Muratoglu u javnost su izašli sa drugačijim viđenjem teniserkine povrede levog kolena. Vilijamsova kaže da je bol osećala i u ranijim mečevima na takmičenju, dok Muratoglu dovodi u pitanje i pobedu Pliškove.


foto: Zimbio.com

foto: Zimbio.com

Po završetku susreta u kojem je poražena od Karoline Pliškove Serena je izjavila: “Imala sam ozbiljnih problema sa levim kolenom. Nisam bila umorna od četvrtine finala, zamor nema ništa s mojim porazom!”

Iako je u svojoj izjavi Vilijamsova rekla da je povredu osećala i u prethodnim mečevima na takmičenju, njen trener Patrik Muratoglu smatra da se ona povredila u meču protiv Simone Halep.

Muratoglu je izjavio da nisu imali dovoljno vremena da se priprema za to polufinale te da nije siguran kako bi Pliškova odigrala da je Serena bila u pravoj formi.

Sasvim je jasno. Da biste igrali tenis, morate se kretati, a Serena to danas nije mogla. Ne sećam se kad se kretala tako sporo… Zbog toga je promašila toliko udaraca i imala toliko grešaka“, rekao je Muratoglu i dodao: “Zato ne mogu ništa reći o pobedi protivnice posle ovakve (Serenine) igre. Voleo bih da ih vidim na terenu kad Serena bude mogla da je izazove i odgovori joj na pravi način. Onda ću vam reći koliko je dobra (Pliškova). Sad.. sad ne mogu ništa da kažem.

(Tenis Uživo, M. Petković)


Teme:   Grend Slem, Serena Vilijams, US Open, Vesti


Komentari