17/05/15 - 20:00h

Samo čep može da naudi Novaku na terenu! (Video)

 


Novak Đoković je nezaustavljiv u ovoj sezoni! Toliko samopouzdanja ne možete sresti ni kod jednog svetskog tenisera kao što je slučaj sa Novakom! Kako i ne bi bio samopouzdan kada niže trofej za trofejom i sa takvom lakoćom pobeđuje protivnike da im nije lako kada on igra sa druge strane terena.

Nole nasmejan

Novak se četvrti put krunisao titulom u italijanskoj prestonici. Nakon maestralnog meča usledila je ceremonija proglašenja pobednika. Novak se lepo zahvalio publici na sjajnoj podršci, razgovarao na italijanskom jeziku, što je publika naročito pozdravila i pokazao kako nije samo sportista nego i poliglota.

Nole ruši sve svoje rivale, demonstrira silu kad god mu se ukaže prilika za to na terenu, i jednostavno dopunjava svoju prebogatu kolekciju trofeja novim i novim, i opet iznova novim trofejima. I ne samo to, usput se nebrojeno puta upiše u istoriju zlatnim slovima i pomera granice u sportu.

Ali da nije savršen, primetili smo danas. Nole pobeđuje redovno na terenu nebitno na kojoj podlozi se igra. No, imao je mali trenutak nespretnosti danas u toku meča u Rimu gde je pokušao da otvori šampanjac kako se to inače tradicionalno radi ovde na ceremoniji, ali mu to baš i nije pošlo za rukom. Video gde se jasno vidi mali trenutak slabosti, i rekli bismo one prave ljudskosti, jer on je pre svega čovek pa onda sportista, možete videti ovde.

Eto, čak i oni savršeni nisu tako savršeni. Ali Nole je na terenu zver kojoj ni čep od šampanjca ne može da poremeti planove da sruši sve protivnike koji stoje na putu do trofeja i zato pripada teniskoj eliti koja se u svetu prepoznaje!

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Masters, Masters u Rimu, Novak Djoković, Tenis Video, Teniseri, Vesti, Zanimljivosti


Komentari: 1

 
Bamijo May 18, 2015 Odgovori

Srećica. To mu najvise naudilo u životu!

Komentari