21/01/15 - 16:03h

Rodžera ujela pčela tokom meča drugog kola?

 


Švajcarski teniser Rodžer Federer izborio je plasman u narednu rundu takmičenja, ali je u toku meča imao izvesnih problema sa prstima na ruci.

Rodzer

Rodzer

Federer je trijumfovao u duelu protiv Italijana Simonea Bolelija 3:6, 6:3, 6:2, 6:2. Švajcarac je pružao slabu partiju u prvom setu, a razlog za to su i problemi koje je imao sa prstima na jednoj ruci, zbog čega je Federer i zatražio medicinski tajm-aut. Nije tačno znao šta je u pitanju, ali je postojala mogućnost da ga je ujela pčela.

Ne znam u čemu je problem, stvarno je čudno. Peče me vrh prsta. Zaista sam se osećao čudno i tokom tri-četiri gema je to trajalo. Osećaj je bio kao da mi je prst utrnuo i otekao, kao da me je ubola pčela, nikad nisam osetio sličan bol ranije. U jednom trenutku je bol nestao, ali sada to osećam ponovo, ali ne mogu da opišem“, rekao je švajcarski teniser.

Rodžer Feder će u trećem kolu igrati protiv Italijana Andreasa Sepija, koji je Francuza Žeremija Šardija pobedio sa 7:5, 3:6, 6:2, 6:1.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Australian Open, Australijan Open 2015, Drugo Kolo, Grend Slem, Rang Lista, Rodžer Federer, Teniseri, Turniri, Vesti, Zanimljivosti


Komentari