10/08/16 - 21:21h

Rio: Kuznjecova ponovo ”oplela” po organizatorima

 


Ruska teniserka Svetlana Kuznjecova je pred početak Olimpijskih Igara javno pričala o tome koliko su tereni u haosu. Nekoliko dana kasnije Ruskinja ima još primedbi za organizatore.

foto:Zimbio.com

foto:Zimbio.com

Ne mogu da kažem da li sam na stadionu ili u fabrici. Kao da smo na gradilištu… Moj trener je pokušao da dobije teren za trening, ali mu je rečeno da je već rezervisano za Nišikorija. Kog Nišikorija? Zašto za njega? – pita se Ruskinja.

Ni objekti nisu dobri. Naši treneri ne mogu da koriste vaučere za restoran u selu nakon četiri popodne. Toni Nadal je zbog toga juče bio mnogo besan. Španci su takođe besni jer nisu dobili karte za Rafin meč. Morali su da ih kupe. Dakle, nema ni novčanih nagrada ni prava da pozoveš goste.

Na ‘udaru’ su se našla i deca koja sakupljaju loptice.

Oni samo stoje mirno i gledaju jedni u druge kao da pitaju ‚‚- Hoćeš li ti da uzmeš tu loptu? – Ne, neću trčati po nju.” Mlađi igrači se možda previše stide da podignu glas, ali znate mene, neću ništa da držim u sebi. Dok sam igrala dubl, TV ekipa je šetala napred, nazad, kao da su na pijaci, a ne na teniskom meču.

Kuznjecova je razmišljala o privatnom smeštaju, ali je ipak donela odluku da boravi u selu.

Zaista sam htela da iznajmim privatan apartman tokom Igara, ali organizatori nisu mogli da garantuju za našu bezbednost u tom slučaju.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Olimpijske igre, Rio de Žaneiro 2016, Svetlana Kuznjecova, Teniserke, Vesti


Komentari