22/05/13 - 19:00h

RG: Povukao se i Del Potro, Vavrinka neizvestan!

 


Još nekoliko dana je ostalo do početka drugog grend slema sezone, a danas je saopšteno da su dvojica TOP 10 igrača otkazala učešće. Pored Endija Mareja, koji ima povredu leđa, sa turnira se povukao i Huan Martin Del Potro koji je zadobio virus, a ima i respiratornih problema. Stanislasa Vavrinku muči povreda butnog mišića, pa je i njegovo učešće na Rolan Garosu neizvesno.

Huan Martin Del Potro

Huan Martin Del Potro

Nešto ranije danas drugi teniser sveta Endi Marej saopštio je da neće učestvovati na Rolan Garosu zbog povrede leđa koju je zadobio u Rimu. Osim njega, učešće je danas otkazao i Huan Martin Del Potro, koji je zbog virusa otputovao u rodnu Argentinu, da bi posetio doktore. Osim problema sa virusom, Argentinac ima i respiratornih problema.

Učešće Stanislasa Vavrinke na Rolan Garosu je neizvesno. Švajcarac je zbog povrede butnog mišića predao meč drugog kola u Rimu, a od onda nije odradio nijedan trening.

Nije lako biti u mojoj koži. Preopterećen sam terapijom, samo njome se bavim otkad sam se povredio. Ipak, stanje se poboljšava –dva dana treninga pred Rolan Garos biće mi dovoljna. – rekao je Vavrinka.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Grend Slem, Huan Martin Del Potro, Rolan Garos, Stanislas Vavrinka, Turniri, Vesti


Komentari