28/05/15 - 21:03h

RG (dubl): Zimonjić i Bojana zabeležili poraze

 


Srpski teniser Nenad Zimonjić poražen je u prvom kolu miksa na ovogodišnjem Rolan Garosu, dok je poraz zabeležila i Bojana Jovanovski u ženskom dublu. Bolji od Nenada i Elene Vesnine bio je par Krajček/Mergea, dok su od Bojane i Liang bile bolje Katarina Srebotnik i Karolin Garsija.

Nenad Zimonjić

Nenad Zimonjic

Nenad Zimonjić i Elena Vesnina osvojili su prvi set protiv para Krajček/Margea rezultatom 6:4, međutim u nastavku nisu uspeli da privedu meč kraju. u drugom setu su Krajček i Margea slavili u taj-brejku sa 7:6(7:2), dok su potom u trećem delu, koji se igra do deset bili smireniji i pobedili sa 10:8.

Bojana Jovanovski i Čen Liang su tokom čitavog meča sa Srebotnikovom i Garsijom bile u podređenom položaju. Onu su u prvom setu dozvolile rivalkama da im tri puta oduzmu servis, dok su samo jedan brejk bile u stanju da vrate za konačnih 6:2. U drugom delu su Slovenka i Francuskinja dobro počele. Napravile su dva rana brejka što je bilo dovoljno za novih 6:2 i konačnih 2:0.

Protivnici para Krajček/Margea biće Matkovski i Hradecka, dok će se sa Katarinom i Karolin sastati Aruabarenom i Begu.

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   Bojana Jovanovski, Dubl igrač, Grend Slem, Mešoviti parovi, Nenad Zimonjić, Rolan Garos, Teniseri, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari