27/03/16 - 21:55h

Rezultati ankete: Koliko gledate muški, a koliko ženski tenis?

 


U kontekstu medijske hajke na Novaka Đokovića i bezumne izjave Rejmonda Mura, koji je na svu sreća ljubitelja našeg sporta bio samo “čudo od tri dana”, portal Tenis Uživo je sproveo jednonedeljnu anketu u kojoj ste nam Vi, poštovani čitaoci, predočili koliko pratite muški, a koliko ženski tenis, odnosno čiji mečevi više privlače vašu pažnju.

atp_wta

Sigurno već dobro znate sve o verbalnim napadima na Novaka Đokovića nakon njegovih reči po završetku finala Indijan Velsa, u kojem je najbolji teniser sveta savladao Miloša Raonića.

Mnogi nisu objektivno sagledavali stvari, i pre svega razumeli kontekst u kojem je srpski as govorio, iz čega je proistekla nepotrebna idurma, o čemu je u opširnom intervju za naš portal govorio i popularni komentator Nebojša Višković.

Mi smo želeli da proverimo vaše afinitete. U anketi koja je glasila “Da li podjednako gledate muški i ženski tenis?”, učestvovalo je 1 344 čitalaca. Velika većina vas više gleda muški nego ženski tenis, a najveći deo te većine mnogo više gleda ATP mečeve.

Evo i rezultata ankete “Da li podjednako gledate ženski i muški tenis:

1. Podjednako 14 % (193 glasa)
2. Više muški 29 % (385 glasova)
3. Mnogo više muški 52 % (694 glasa)
4. Više ženski 3 % (39 glasova)
5. Mnogo više ženski 1% (20 glasova)
6. Drugo 1% (13 glasova)

Redakcija vašeg i našeg portala Vam se zahvaljuje na glasanju, poverenju i deljenju teniske svakodnevnice.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Anketa, Vesti


Komentari: 1

 
Dragan March 30, 2016 Odgovori

A i mi se zahvaljujemo Redakciji, koja, nasuprot uobicajenoj praksi drugih medija, na kraju lepo objavi rezultate ankete. Ne secam se da li sam ijednom saznao krajnji rezultat neke ankete.

Komentari