27/02/17 - 15:31h

Raonić odustao od Akapulka, pod znakom pitanja i Indijan Vels!

 


Kanadskog tenisera je povreda tetive naterala da preda finale u Delrej Biču, a sada je odustao i od učešća u Akapulku.


foto:Milos Raonic(zvanični sajt)

Milos Raonić ponovo ima probleme sa povredama. Kanadski igrač je bio primoran da se povuče iz Delrej Bič finala protiv Džeka Soka zbog povrede zadnje lože, što je druga povreda za mesec dana nakon one koju je pretrpeo na Otvorenom prvenstvu Australije.

Na konferenciji za novinare, Raonić je objasnio da je prvi put osetio oštar bol na početku drugog seta svog meča protiv del Potra, ali je uspeo da izgura do kraja. Situacija se pogoršala preko noći.

Mislio sam da je u pitanju samo istegnuće, ali kada sam ujutru ustao nisam bio u stanju da hodam. Dvosatnom terapijom pokušali smo da rešimo problem, ali nije bilo rezultata, pa smo došli do zaključka da je u pitanju povreda tetiverekao je Raonić.

Iako je želeo da se bori za titulu, Miloš je morao da odustane:

Ovo je razočaravajuće na mnogo načina. Borim se sa povredama u tri turnira zaredom. Jedan meč me je delio od titule, to nije lako prihvatitidodao je Kanađanin.

Raonić će preskočiti ATP turnir u Akapulku, a u ovom trenutku pod znakom pitanja je i njegovo prisustvo u Indian Velsu, gde je prošle godine izgubio od Novaka Đokovića u finalu.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   ATP u Akapulku, Miloš Raonić, Vesti


Komentari