17/06/17 - 13:01h

Rafa poklanja novi “La Decima” reket!

 


Pobednik ovogodišnjeg Rolan Garosa, Rafael Nadal, za jubilarnu titulu na pariskoj šljaci od sponzora dobio specijalni reket.


Twitter

Po osvajanju 10. rekordne titule na Otvorenom prvenstvu Francuske Rafael Nadal dobio je ogromnu novčanu nagradu i kopiju “Kupa musketara”, a njegov sponzor “Babolat” dodelio mu je jedinstveni “La decima” reket.

Legendarni Španac, koji igra sa “pjur-aero” verzijom reketa, rešio je da jedan primerak iz specijalne serije podari nekom navijaču, pa je na svom instagram nalogu objavio fotografiju sa sledećom porukom:

Nakon finala, “Babolat” mi je predstavio posebni “La Decima PureAero” reket. Uz zahvalnost na podršci svim mojim fanovima, jedan poklanjam. Link možete pronaći na mojoj stranicinapisao je osvajač 15 grend slem titula.

Nadal je nakon slavlja u “Gradu svetlosti” objavio da će napraviti pauzu do Vimbldona, koji startuje 3. jula.

Sa velikim žaljenjem moram da kažem da neću nastupati na Kvinsu ove godine. Nadao sam se da će mi biti dovoljno nekoliko dana pauze i da ću biti spreman za taj turnir. Ipak, posle razgovora sa svojim timom i lekarima, doneli smo odluku da preskočim taj turnir, jer je mom telu posle naporne sezone na šljaci neophodan odmorrekao je Španac, koji je slavio na ovom turniru 2008.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Rafael Nadal, Rolan Garos, Vesti


Komentari