13/05/15 - 15:43h

Poraz Zimonjića i Matkovskog u drugom kolu! (ATP Rim)

 


Srpski teniser Nenad Zimonjić i njegov partner Poljak Marsin Matkovski završili su nastup na Masters turniru u Rimu već u drugoj rundi. Bolja od srpsko/poljskog para bila je britansko/australijska kombinacija, Džejmi Marej/Džon Pirs sa 2:0, po setovima 7:6(4), 7:5 posle jednog i po sata igre.

N. Zimonjić/M. Matkovski65
Dž. Marej/Dž. Pirs77

Ziki i Matkovski

Ziki i Matkovski

Zimonjić i Matkovski tako posle odličnog rezultata u Madridu i plasmana u finale, nisu uspeli da nastave niz i na turniru u Rimu. Srbin i Poljak su platili danak vrlo lošoj realizaciji brejk prilika, imali su 0/7 i to sve u prvom setu.

U prvom delu nije bilo brejka, oba dubl para su uspela da sačuvaju svoj servis i da odvedu set u taj-brejk. Odlučujući gem je pripao Mareju i Pirsu, koji su slavili sa 7:4.

Drugi period igre je bio gotovo identičan kao i prvi i kada se činilo da će odluka ponovo pasti u taj-brejku, britansko/australijska kombinacija je u 12. gemu uspela da ugrozi servis Zimonjića i Matkovskog i trasira sebi put u narednu rundu.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   ATP Rang Lista, Drugo Kolo, Dubl igrač, Masters, Masters u Rimu, Nenad Zimonjić, Rang Lista, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari