30/05/15 - 13:08h

Pogledajte radost ovih mališana prilikom druženja sa Novakom! (video)

 


Prvi reket sveta Novak Đoković uživa veliku popularnost na svim svetskim meridijanima, pa izuzetak nije ni Gren slem turnir u Parizu. Đoković je kao sportista uzor mnogima, a svoje slobodno vreme je iskoristio i da se druži sa dečacima i devojčicama koji skupljaju loptice.

opusteno do drugog kola 1

Novak je poznat kao sportista koji pleni pažnju i stiče simpatije širom sveta, a pravi primer toga je i njegova odluka da vreme između mečeva na Rolan Garosu iskoristi tako što će se družiti sa klincima koji skupljaju loptice.

Teško je opisati erupciju oduševljenje tih mališana, kada su ugledali najboljeg igrača sveta, a zatim i bili u prilici da se druže sa njim. Usledi su aplauzi i skandiranje Novaku Đokoviću koji se našao okružen velikim brojem dece, koja su bila presrećna da ga vide i popričaju sa njim, a kako je to izgledalo možete pogledati ovde

Novak Đoković u ovim trenucima igra protiv Austalijanca Tanasija Kokinakisa meč za plasman u osminu finala, a direktan prenos ovog duela trećeg kola gledajte na našem sajtu.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   ATP, ATP Rang Lista, ATP trka, Grend Slem, Novak Djoković, Rang Lista, Rolan Garos, Tenis Video, Teniseri, Treće kolo, Turniri, Vesti, Zanimljivosti


Komentari