06/04/17 - 09:24h

Panama Siti: Krstin u četvrtini finala protiv Sebaljosa!

 


Srpski teniser Peđa Krstin plasirao se u četvrtfinale čelendžera u Panama Sitiju.


P. Krstin67
S. Bangura46

Krstin

Krstin je prebrodio i drugu rundu čelendžera u Panama Sitiju – 22- godišnji momak iz Mokrina je u dva seta bio bolji od Sekoua Bangure iz Sjedinjenih Država, sa 6:4, 7:6, nakon velike borbe i dva sata i 15 minuta igre.

U prvom setu viđeno je čak pet brejkova – srpski teniser, trenunto 424. na ATP listi, u dva navrata je dolazio do brejka prednosti ali je njegov rival (268. teniser sveta) uspevao da uzvrati. U devetom gemu Krstin uspeva da iskoristi treću priliku i još jednom odume servis domaćem igraču, a da u narednom drugu loptu realizuje za dobijanje početnog seta.

Sredinom drugog seta rivali su razmenili po jedan brejk, u osmom gemu Peđa spašava tri brejk lopte, a dva gema kasnije ne dozvoljava Banguri da poravna u setovima, iako ovaj ima čak četiri prilike za to. Velika borba morala je biti nastavljena u taj brejku, ali tu srpski teniser pokazuje znatno veću sigurnost, i sa velikom prednošću od 7:2 rešava ovaj deo igre a time i meč u svoju korist.

U četvrtini finala, Krstin će imati izuzetno težak izazov – njegov rival biće prvi nosilac, Argentinac Horasio Sebaljos, koji je u prvom kolu u tri seta bio bolji od našeg Miomira Kecmanovića.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Peđa Krstin, Vesti


Komentari