24/07/14 - 17:58h

Novakov život na filmskom platnu!

 


Srpski teniser i svetski broj jedan Novak Đoković u narednom periodu bi trebalo da snimi dokumentarni film o svom detinjstvu, kao i o prvim teniskim koracima koje je napravio, pa sve do najvećih uspeha, teniskog trona i osvajanja travnatog Vimbldona.

Novak Djokovic

Novak Djokovic

Srpski teniser Novak Đoković, koji se nedavno oženio i uskoro postaje otac, a takođe je početkom jula po drugi put postao i šampion najprestižnijeg turnira na svetu, Vimbldona, čini se proživljava svoje snove. Đokovićev život i sve neverovatne uspehe koje je postigao mogli bismo staviti na filmsko platno, a upravo to će se i desiti.

Naime, prema pisanju beogradskog magazina Alo, inače izvora bliskog porodici Đoković, dokumentarni film o Novaku Đokoviću bi mogao vrlo brzo da počne da se snima.

Srpski teniser se nalazi u Beogradu sa svojom suprugom Jelenom i trebalo bi da uzme učešće u snimanju dokumentarnog filma, koji počinje sa snimanjem već sledeće nedelje.

U okviru filma, Novak bi trebalo da poseti svoju školu koju je pohađao, kao i teniske terene na kojima je napravio prve teniske korake, kada je maštao o tome da postane veliki šampion i da podiže trofeje na velikim turnirima.

U svakom slučaju, biće zanimljivo videti Novaka kako će se snaći u ovoj novoj, filmskoj, ulozi koja ga očekuje.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   ATP Rang Lista, ATP trka, Grend Slem, Novak Djoković, Rang Lista, Teniseri, Vesti, Vimbldon, Vimbldon 2014, Zanimljivosti


Komentari