28/06/17 - 17:58h

Novak zadovoljan početkom na travi: Zaista dobra pobeda

 


Novak Đoković je uspešno započeo sezonu na travi pobedivši u drugom kolu Istborna Kanađanina Vaseka Pospišila u dva seta.


zimbio.com

Đoković je rešio da prekine raniju praksu i ipak odigra jedan pripremni turnir na travi pred Vimbldon, pa se prvi put pojavio na takmičenju u Istbornu.

Đoković i Pospišil su meč počeli još u utorak, ali su tada zbog kiša odigrali svega 13 poena, pre nego što je usledio prekid. Igra je nastavljena tek u sredu, ali to nije omelo Đokovića da rutinski opravda ulogu favorita protiv rivala koji ume biti jako nezgodan na travnatoj podlozi.

Drago mi je da sam došao u Istborn. Imao sam nekoliko dana treninga sa veoma dobrim teniserima, koji gaje drugačiji stil. Započeli smo meč i nismo baš uživali zbog kiše koja je padala tokom celog dana, ali smo sada na neki način odigrali kompletan meč i drago mi je zbog toga. Osećao sam se dobro na terenu, kada se uzme u obzir da mi je ovo prvi meč na travi. Igrao sam protivnika koji je veoma dobar na travi. Servira veoma dobro, izlazi na mrežu i ima raznovrsne udarce. Bila je ovo zaista, zaista dobra pobeda. Srećan sam zbog togazadovoljno je istakao Nole.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   ATP u Istbornu, Novak Djoković, Vesti


Komentari: 1

 
Stojanka June 29, 2017 Odgovori

Dao Bog zdravlja tisi nas ponos u svim prilikama zasluzujes sve pohvale dragi nas Nole srecno!

Komentari