15/09/16 - 11:41h

Novak ipak ne ide na operaciju

 


Uprkos najavama, Novak Đoković neće morati na operaciju.


zimbio.com

zimbio.com


Novak Đoković ipak neće biti podvrgnut maloj hirurškoj intervenciji zbog problema sa otpadanjem noktiju sa prstiju desnog stopala tokom završnice finala US Opena.

Najpre se pojavila informacija da će Novak morati hirurškim putem da otkloni problem, ali kako prenosi B92, to neće biti neophodno.

– Otpali su mi nokti na nogama i prsti su mi krvarili. Bilo je baš bolno da se krećem, ali sam pokušao – rekao je Đoković nakon finalnog poraza od Vavrinke.

Podsetimo, u četvrtom setu finalnog duela, srpski as je dva puta tražio lekarski tajm-aut zbog toga što su mu otpali nokti sa prstiju desne noge, uz krvarenje. Novak je istrpeo i kritike zbog tajm-auta, ali je sada jasnije da nije imao drugu opciju.

Prste je zahvatila infekcija ali i pored najava stranih medija Novaku neće biti potrebna operacija.

Izvesno je da će Novak moći da nastupi na humanitarnom događaju u Milanu 21. i 22. septembra, pod nazivom “Đoković i prijatelji”. Trebalo je da nastupe još Serena Vilijams, Flavija Peneta, Fabio Fonjini i Rafael Nadal.

Predviđeno je da se najbolji teniser sveta oporavi za turnir u Pekingu, koji će početi 3. oktobra i na kojem brani titulu.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Novak Djoković, Vesti


Komentari