17/03/17 - 13:12h

Nesmotrenost kolege skupo koštala srpskog tenisera!

 


Srpski teniser Ilija Vučić je nepažnjom svog kolege Šveđanina Patrika Rozenholma na čelindžeru u Italiji ostao bez dva zuba i hitno je prebačen u bolnicu.


Twitter

Da nesmotrenost može imati krupne posledice posvedočio je slučaj koji se desio na čelendžeru u italijanskom gradu Sondrio tokom koje je srpski teniser Ilija Vučić ostao bez dva zuba usled dobijenog udarca u glavu, a da pri tom nije ni bio na terenu, i zbog kojeg je hitno morao na operaciju.

Naime, Šveđanin Patrik Rozenholm, trenutno 429. igrač na ATP listi, tokom trećeg seta duela sa Lukom Pankaldijem je izgubio poen a potom odreagovao veoma nervozno.

On je bacio reket ka zavesi koja se nalazila iza njega, ali je tom prilikom u lice pogodio Iliju koji se nalazio iza paravana,i povredio ga.

Vučić je hitno prebačen do najbliže klinike gde je operisan. Zbog povrede koju je zadobio nesrećnim slučajem morao je da se povuče sa turnira na kojem je u četvrtfinalu dubla trebalo da nastupa sa Markom Eriksonom.

Duel Rozenholma i Pankaldija je prekinut pri rezultatu 1:6, 6:1, 3:1 za Italijana, a nesmotreni igrač je kažnjen sa 500 evra i oduzimanjem bodova sa čelendžera u Sondriju.

Ilija Vučić nije previše poznat široj javnosti – rođen je 1990. godine, u singlu zauzima 692. mesto, a na ATP listi parova 193. mesto.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Vesti


Komentari: 3

 
Biljana 🌺 March 17, 2017 Odgovori

E stvarno svašta!!! Baš mi je žao Ilije! Koja glupost,nisi siguran ni van terena! ❤💜💖

 
zoran March 17, 2017 Odgovori

Nas 3 igrac u dublu.Zao mi je Ilije i njegovo osustvo sa terena.

 
irina March 18, 2017 Odgovori

CUJ 500 EURA I BODOVI? PA ZAR OVAKO NESTO NIJE TREBALO DA ZASLUZI BAN OD TENISA KO STO JE DOBILA MARIJA SHARAPOVA ZBOG DOPINGA…OVO JE NASILJE PROUZROKOVALO COVJEKU OPERACIJU I KO ZNA KOLIKE DUGORCNE POSLEDICE..ATP FEDERATION MORA DA STAVLJA VECE KAZNE ZA OVO JER PREVISE DIVLJAJU TENISERI,,, ZAMISLITE DA JE NOVAK OVO URADIO,,,PA BIO BI BANOVAN NA 5 GODINA SA TERENA!!! SAMO JER JE NOVAK I JER JE SRBIN…ZNACI 500 EURA JE VRIJEDNOST U SVJETU ZA ZDRAVLJE I ZIVOT JEDNOG SRBINA…..SRAMOTA!!!! NADAM SE DA CE GA ILIJA SUDITI I NARAVNO DOBITI DEBELU NOVCANU NADOKNADU JER SE NE ZNA KAKO OVO MOZE UTICATI NA NJEGOV ZIVOT I KARIJERU…divljak taj neki teniser kao i ludi kyrgios uhh

Komentari