06/11/15 - 22:48h

Ne može se protiv titana! Đoković očeličio snagu za polufinale Pariza!

 


Srpski teniser broj jedan- Novak Đoković, i aktuelni najbolji teniser sveta, uspeo je da izbori plasman u polufinale prestižnog mastersa u Parizu. Bilo je izuzetno napeto, živci su istrgani, ali imalo se i zbog čega nervirati! Vredelo je! U dva seta je uspeo da odigra kako treba i rezultat je prevagnuo na njegovu stranu. Duga borba, ali uspeh je tu: 7-6(3), 7(10)-6(8).

N. Đoković77
T. Berdih66

Nole

U dva poslednja meča nije bilo nimalo lako. Novak se borio, protivnici su bili dostojni. Ali je mentalno neuništiv i to mu uvek donese rezultatsku prednost. Slobodna ruka za zamah, furioznost, silinu, moć! I glava hladna i fokusirana.

Meč se odužio, s obzirom da su oba seta rešena u taj brejku. U prvom taj brejku bilo je lakše, a drugom su se smenjivale meč lopte za Novaka i set lopte za Berdiha. Novak nije popustio, to je ono najvažnije! Srbin je u prvom setu, u trećem gemu imao priliku za brejk, i nije je realizovao. I Berdih je imao set loptu, ali je Novak uspešno igrao defanzivu. Nigde brejk lopte u drugom setu. No, dobro, ishod je ipak najbolji mogući.

Bravo Novače silo! Još samo malo!

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Masters, Masters u Parizu, Novak Djoković, Teniseri, Tomaš Berdih, Vesti


Komentari: 4

 
Dragana November 7, 2015 Odgovori

Bravo Nole care legendo nasa <3

 
Dušan November 7, 2015 Odgovori

Nole je pobedio i ovom meču,to je bitno.Zar je taj jedan meč toliko alarmantan u odnosu na celu karijeru? I g-din Berdih nije došao da se preda,ali Nole je Nole,zar ne? Pogledajmo šta je i kako je taj čovek sve do sada postigao,pa malo li je? Nole samo napred,bio je sjajan meč,mora se malo i gladijatorski boriti.Naš Nole je tu briljanto pokazao svoju pravu snagu i borbenost. Nisi mašnina koja ne može da izgubi ali molim te bud mašina koja uvek ume i može da pobedi. Bravo,uz tebe smo i kada je rezulat tesan a i kada dižeš pehare u čast nnovih pobeda.
SREĆNO ŠAMPIONE NAŠ!!!

 
VESNA November 7, 2015 Odgovori

Uz Noleta smo uvek, pa i kada gubi, ali to sada uopšte ne dolazi u obzir. Pa, zar na kraju ovako brilijantne sezone, da pokvari opšti utisak nekim porazom? Ne, znamo da nije robot, ali znamo i da će učiniti sve za pobede u još ova dva poslednja turnira. Posebno za onaj završni u Londonu. To je turnir 8-rice najboljih na svetu, pa ako ga ne overi pobedom, ispada da nije najbolji od najboljih, a, i mi i on mislimo, i znamo , da jeste!

 
Jsana November 8, 2015 Odgovori

Bravo Novak samo napred.

Komentari