04/07/17 - 09:07h

Najava dana: Četiri srpska predstavnika na terenu, kreću Federer, Raonić…

 


Drugog dana takmičenja na Vimbldonu nastupaju četiri srpska predstavnika, a direktne prenose mečeva, Jelene Janković, Novaka Đokovića, Dušana Lajovića i Janka Tipsarevića možete gledati u direktnim prenosima na našem portalu.


Twitter

Podsetimo, Viktor Troicki je završio takmičenje u singlu već u prvom kolu pošto je zbog povrede leđa bio primoran da preda meč Florijanu Majeru.

Ipak, sigurni smo da ćemo se već danas radovati prvim pobedama srpskih predstavnika na terenima “Ol Ingland klaba”, a prva će priliku da zablista imati Jelena Janković, koja se sastaje sa favorizovanom Poljakinjom Agnješkom Radvanjskom.

Taj meč će početi ne pre 14.30, ali ne bi trebali da kasni (ako ne bude kiše), pošto je drugi na programu na terenu broj jedan. Pre Jelene, na ovom borilištu će nastupiti Huan Martin del Potro i Tanasi Kokinakis. Za očekivati je da Argentinac bez previše drame okonča tu borbu u svoju korist, i da Jelena izađe na teren u predviđeno vreme.

Svoj prvi meč na ovogodišnjem Vimbldonu, Novak Đoković će odigrati na Centralnom terenu protiv Martina Kližana. On je drugi po redu, nakon Anđelik Kerber i Irine Falkoni, pa se očekuje da počne oko 15.30. Odmah nakon tog meča, gledaoce na Centralnom terenu očekuje još jedna poslastica, pošto na teren izlaze Rodžer Federer i Aleksandr Dolgopolov.

Dušan Lajović igra protiv Stefanosa Cicipasa na terenu broj pet, a njihov meč je treći na ovom terenu, što znači da neće početi pre 16 časova.

Poslednji će od naših predstavnika na teren Janko Tipsarević, čiji duel sa Džeredom Donaldsonom zatvara program na terenu broj sedam. Sigurno je da neće početi pre 17.30.

Od potencijalno zanimljivih okršaja, izdvajamo još mečeve između Gaskea i Ferera, Raonića i Štrufa, A. Zvereva i Donskoja, Tima i Pospišila…

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Dušan Lajović, Janko Tipsarevic, Jelena Janković, Novak Djoković, Vesti, Vimbldon


Komentari