08/02/17 - 12:41h

Nadal bi da postane predsednik kraljevskog kluba!

 


Njegova ljubav prema Real Madridu je poznata, ali sada je Rafael Nadal priznao da bi voleo jednog dana da postane i predsednik najtrofejnijeg evropskog kluba.


Twitter – Nadal i Perez


Španski teniser Rafael Nadal izjavio je da bi voleo da jednog dana postane predsednik Real Madrida. On je veliki navijač “kraljevskog kluba”, a kada god mu se ukaže prilika prati utakmice Madriđana.

Nadal je više puta isticao ljubav prema fudbalu i Realu, a sada je otišao i korak dalje, izrazivši nadu da bi u budućnosti mogao da vodi najtrofeniji fudbalski klub planete.

Naravno da bih vodio Real, ko ne bi? Ali do toga je dug put. Real sada ima predsednika Florentina Pereza i mislim da je jako uspešan. Trenutno nisam potreban Realu, ali jednog dana, ko zna rekao je Nadal za Mundo Deportivo.

Rafin stric Miguel tokom devedesetih godina bio je jedan od boljih igrača Barcelone i reprezentacije Španije, ali Nadala je srce odvuklo na drugu stranu.

Svi znaju gde je moje srce, svi znaju da najviše volim Realdodao je slavni španski teniser..

Zbog povrede, Španac je prošle godine propustio čitavu sezonu na šljaci, ali je sada potvrdio da će učestvovati na turniru u Kvinsu, od 19. do 25. juna, i to će mu biti glavna priprema za ovogodišnji Vimbldon.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   ATP u Kvinsu, Rafael Nadal, Vesti


Komentari