01/04/17 - 17:37h

Mirka isprozivana zbog zviždanja Kirjosu!

 


Momenat kada je gospođa Federer tokom meča između Kirjosa i njenog supruga u polufinalu Majamija uputila zvižduke mladom Australijancu jer je polomio reket – naišao na brojne osude.


Twitter

U dramatičnom meču sa tri taj-brejka, Rodžer Federer je dobio dva, i stigao do finala mastersa u Majamiju.

Mladom Australijancu malo je nedostajalo da dobru igru koju prikazuje od početka sezone na terenu konačno materijalizuje plasmanom u jedno finale, a ovoga puta u tome ga je sprečio iskusni Švajcarac. U pojedinim momentima u tome mu je malo pomogla i pristrasna publika…

Većina prisutnih na stadionu, kako je i bilo za očekivati, bila je na strani Federera, a u par navrata bilo je i nesportskih reakcija prema 21-godišnjem Niku – njegova dvostruka servis greška naišla je na veliki aplauz, a u jednom momentu je čak i sudija u stolici morao da se umeša i podseti publiku “da pokaže sportski duh prema obojici igrača”.

Da li pod utiskom “gomile”, ili čega već, tek u jednom momentu i Federerova supruga, Miroslava, neprimereno je reagovala iz lože u kojoj je sedela. Kirjos je slomio reket sredinom meča, krenuo da ga zameni, a od gospođe Federer je dobio – zvižduke, što nije promaklo ni oku kamere.

Brojni mediji osudili su ovakvu reakciju Rodžerove supruge, pre svega iz razloga što kao deo tima jednog od najboljih igrača svih vremena ne sme sebi da dozvoli nepoštovanje prema rivalu svog muža.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Masters u Majamiju, Nik Kirjos, Rodžer Federer, Vesti


Komentari: 3

 
Zivkovi miroslav April 1, 2017 Odgovori

Aprilili

 
zoran April 2, 2017 Odgovori

Nasa Mirka,nasa svirka.Nije primerno al je prirodno.
Navijacki,spontano!

 
Pravoslav April 2, 2017 Odgovori

To je zena, to je blek stena. Dosla da podrzi i navija za muza a ne ko ona Noletova, dodje da pokaze nove krpe sto je kup’la.
Oprosti Nole i dalje te volem

Komentari