06/07/17 - 19:41h

Mekinro: Novak kao Tajger Vuds – Đoković: Ne zameram mu

 


Mekinro je još jednom dozvolio previše sebi dosta nekulturnom izjavom o Novaku, ali je srpski as odgovorio u svom stilu.


zimbio.com

Džon Mekinro i Novak Đoković su uvek bili u dobrim odnosima, a tako će ostati i nadalje, iako je Amerikanac vrlo neukusno govorio o Srbinu.

Naime, Mekinro je Novaka poredio za Tajgerom Vudsom u kontekstu njegovih problema u brakovima. Rekao je da je Đoković igrao loše zbog privatnih problema i loših odnosa sa suprugom Jelenom.

Na neukusne i krajnje nekulturne reči slavnog Amerikanca, četvrti igrač planete odgovorio je u svom stilu – “gospodski”.

Čuo sam za Mekinroove komentare, i ne uzimam ih lično. Njegovo je pravo da kaže šta hoće – ne on, nego i svi, a on je to pravo dodatno zaradio svime što je postigao. Ne uzbuđujem se, mislim da nije bilo loše namere. Džon je poznat po takvim izjavama koje često nisu politički korektne, ali takav je i uvek se lepo slagali, lepo je govorio o meni, čak smo i trenirali zajedno na US openu pre nekoliko godina – rekao je Novak Đoković ovim povodom na konferenciji za novinare nakon pobede u drugom kolu nad Pavlasekom.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Džon Mekinro, Novak Djoković, Vesti, Vimbldon


Komentari: 2

 
Sascha-CH July 7, 2017 Odgovori

Pa dabome kan su Ameri bili kulturni bravo Djolr tako se ponasa pravi genlmen ostani ti tako i bices uvek Gospodin aovi sto su ljubomorni mogu da ti pljunu pod prozor samo spusti roletne ima ih mnogo:-)

 
Mirela July 8, 2017 Odgovori

Sta ce jadan, nikome vise nije vazan, pa mu jedino ostane da laprda po medijima. A o kome CE nego o Noleta. Sto bi rek’o nas narod—ZA DOBRIM SE KONJIMA PRASINA DIZE–. Pa neka tako I ostane

Komentari