08/05/17 - 21:35h

Marej: Videćemo koji je Novakov naredni potez…

 


Britanski teniser Endi Marej ne misli da je Novak preko noći doneo odluku kojom je raskinuo saradnju sa najbližim saradnicima.


Twitter

Prvi reket sveta nije previše iznenađen odlukom Novaka Đokovića da raskine dugogodišnju saradnju sa Marijanom Vajdom, Miljanom Amanovićem i Gerhardom Filom Gričom.

Nama izgleda kao da je Novak iznenada doneo tu odluku, a možda je to nešto o čemu je dugo razmišljao. Ono što ja mogu da kažem, da je teško stalno putovati. Na neki način je sjajno, ali je i teško putovati sa istim osobama 10, 11, 12 godina. Danas je prava retkost videti da saradnja između igrača i trenera traje toliko dugo. Mnogo je putovanja, previše ste odvojeni od porodice. Mnogo vremena provodite zajedno. To naravno nije negativno, očigledno je njemu ta saradnja bila i više nego uspešna. Siguran sam da su se razišli u odličnim odnosima. Videćemo koji je Novakov naredni potezkazao je Marej.

Pred Britancem su dva meseca u kojima će braniti veliki broj poena – 2.800 u Madridu, Rimu i na Rolan Garosu, a zatim i 2.500 u Kvinsu i na Vimbldonu. On sam, kako je istakao, svestan je da je pred njim najvažniji deo sezone, ali da je spreman za to.

Zadovoljan sam fizičkom spremom u ovom trenutku, dobro se osećam. Dolaze mnogi važni turniri i veoma je važno da budete u formi. Imam velika očekivanja. Bolje se krećem, serviram bolje, a to je važan deo moje igrerekao je svetski broj jedan.

Marej u Madridu startuje u utorak, duelom protiv Rumuna Kopila.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Endi Marej, Novak Djoković, Vesti


Komentari