26/03/17 - 19:45h

Majami: Raonić se povukao, povreda nije zalečena!

 


Miloš Raonić se očigledno nije dovoljno oporavio od povrede zadobijene u Akapulku, pošto se povukao sa mastersa u Majamiju pred meč trećeg kola protiv Džereda Donaldsona.


foto:Milos Raonic(zvanični sajt)

Kanađanin je istakao da je razlog odustajanja povreda tetive, i da očekuje da će se za oko dve nedelje vratiti na teren.

Ovo je povezano sa prethodnom povredom koja me je udaljila sa terena u Indijan Velsu, a koju vučem još od Delrej Biča, dakle već oko četiri nedelje. U pitanju je isti mišić. Postajalo je sve lošije od prvog kola, naročito nakon jučerašnjeg treninga. Zaključili smo da je nemoguće da nastupim danas bez velikog rizika da će situacija pogoršati. Zbog ovoga će se i moji planovi za budućnost malo promeniti. Cilj tokom ove serije turnira na tvrdoj podlozi je da se vratim onog trenutka kada se osetim spremnim. Moj povratak se može dogoditi za dve nedelje, a možda i kasnije. U svakom slučaju, ponovo ću se takmčiti tek onda kada budem siguran da je moje telo u najboljoj mogućoj formi obzirom na okolnosti – rekao je Raonić novinarima u Majamiju.

Podsetimo, momak rođen u Podgorici je u drugom kolu eliminisao našeg Viktora Troickog. Donaldson je bez borbe prošao u četvrtu rundu, a tamo ga čeka bolji iz duela Sok – Veseli.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Masters u Majamiju, Miloš Raonić, Vesti


Komentari