07/05/17 - 09:27h

Madrid open priredio tradicionalnu zabavu za učesnike mastersa! (Foto)

 


Novak Đoković, Karolina Voznjacki i mnogi drugi na tradicionalnoj zabavi koja prethodi turniru.


Twitter

Mutua Madrid open organizovao je svoj tradicionalni Players Party, događaj koji je okupio neke od najvećih teniskih zvezda ali i brojne druge poznate sportiste.

Žurka, koja je održana u Kapital teatru, bio je prilika za tenisere da se opuste i zabave pred ono što ih očekuje u danima koji slede.

Crvenim (ili u ovom slučaju plavim tepihom) u čuvenom madridskom klubu prodefilovali su između ostalih i branioci titule – Simona Halep i naš Novak Đoković, Stanislas Vavrinka, Karolina Voznjacki, Žo Vilfred Conga, David Gofan, domaći teniser Feliciano Lopez. Nije izostao ni Manolo Santana, direktor turnira, kao ni Gerard Tsobanian, prvi čovek madridskog mastersa.

Čitav događaj nije mogao da protekne bez gomile fanova okupljenih pred ulazom, ne bi li videli svoje miljenike izbliza i fotografisali se sa njima. Na glamuroznoj manifestaciji, koja je uključivala spektakularno osvetljenje i muziku, bilo je i obraćanja branilaca trofeja.

Za one koji bi da osete delić atmosfere sa uvoda u 16. po redu masters u prestonici Španije, evo i par fotografija:

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Karolina Voznjacki, Masters u Madridu, Novak Djoković, Simona Halep, Vesti


Komentari: 2

 
Mirjana May 8, 2017 Odgovori

Nas Novak je uvek nasmejan i lep. Blago majci koja ga rodila. Ziveo nas Nole srecno i dugovecno sa svojom porodicom.

 
Nada Rakovac May 13, 2017 Odgovori

Nikada u životu nisam volela nekog sportistu kao Novaka Djokovića.Verovali ili ne ali volim ga vise od rodjenog sina.Znam da to uopste neće biti lako ali želim da Nole danas pobedi Nadala i da se plasira u FINALE Madrida.

Komentari