11/05/17 - 17:46h

Lopez: Novak će uskoro biti na nekadašnjem nivou!

 


Nakon poraza od Novaka Đokovića, Felisijano Lopez je izrazio ubeđenje da će Srbin uskoro ponovo zaigrati na nekadašnjem nivou!


Lopez

Felisijano je odigrao odličan meč, ali je sa druge strane mreže imao još boljeg Đokovića za rivala. Španski veteran je u superlativu govorio o igri današnjeg rivala.

Mislim da je i on bio izuzetno dobar. Servirao je snažno, bio je u ritmu. On stalno menja ritam tokom poena. Odigrao je brzo i pametno. Video sam neke njegove prethodne mečeve, imao je uspone i padove, ali je danas bio konstantan – rekao je Lopez, i nastavio u dahu:

Đoković je tokom četiri godine bio nepobediv. Niko nije mogao da ga pobedi. Ova godina nije počela dobro za njega. Tačno je da ima uspone i padove, ne igra konstantno kao nekada. Ali morate da shvatite koliko je teško biti konstantno na vrhu, koliki je to pritisak, teško je uvek biti na tom nivou.

Ako nastavi da igra kao što je danas igrao, logično je da ćemo ponovo gledati starog Đokovića. Kada takvi šampioni gube, to deluje kao katastrofa. On je bio nepobediv, pomislili smo da će biti i najbolji u istoriji. Pogledajte Federera sada, osvojio je još jedan Gren slem, a niko mu nije davao šansu. Novak ide u pravom smeru i siguran sam da će uskoro biti na svom nivou ponovo – zaključio je 38. teniser sveta.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Felisijano Lopez, Masters u Madridu, Novak Djoković, Vesti


Komentari