27/05/15 - 09:15h

Lajović – Vavrinka live prenos (oko 11h) – Gledajte direktan prenos

 


Srpski teniser Dušan Lajović u sredu igra meč drugog kola na ovogodišnjem Roland Garosu! Protivnik našeg igrača je Švajcarac, Sten Vavrinka, a njihov duel prvi je na terenu 2 i trebalo bi da počne oko 11h. Direktan prenos iz Pariza pratite na TenisUživo.

Live prenos počinje za


Ko prenosi?

Dušan Lajović trenutno je 75. igrač planete, a u prvom kolu turnira bio je maestralan i eliminisao je Argentinca Maksima Gonzaleza sa 3:0, po setovima 6:3, 6:3, 6:1. Dušan je prošle nedelje igrao u Nici, a u četvrtfinalu je poražen od Amerikanca Džona Iznera, ali je na tom turniru eliminisao Džeka Soka, koji je ove godine na Roland Garosu u prvom kolu eliminisao 10. nosioca Grigora Dimitrova.

Švajcarac, Sten Vavrinka, trenutno je 9. igrač planete, a zbog odustajanja Miloša Raonića 8. je favorit na Otvorenom prvenstvu Francuske. Sten je u prvom kolu eliminisao Turčina Marsela Ilhana sa 3:0, po setovima 6:3, 6:2, 6:3.

Dušan Lajović i Sten Vavrinka do sada su se samo jednom stastali i to u Dejvs kupu 2014. godine u Novom Sadu, a Švajcarac je slavio sa 3:1, po setovima 6:4, 4:6, 6:1, 7:6 (9:7).

Dusan Lajovic, photo by TenisUzivo.com

Dusan Lajovic, photo by TenisUzivo.com

Pratite prenose sa Roland Garosa na TenisUživo i navijajte za naše tenisere i teniserke!

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   Direktan prenos, Grend Slem, Live Prenos, Rolan Garos, Stanislas Vavrinka, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari