20/05/15 - 09:18h

Lajović – Kareno Busta live prenos (oko 13:10h) – Gledajte direktan prenos

 


Srpski teniser Dušan Lajović danas igra meč drugog kola na ATP turniru u Nici! Protivnik našeg igrača je Španac Pablo Kareno Busta, a njihov meč igra se na terenu 1 i trebalo bi da počne oko 13h. Direktan prenos iz Francuske pratite na TenisUživo!

Live prenos počinje za


Ko prenosi?

Dušan Lajović je na najnovijoj ATP listi 75. igrač sveta, a juče je u prvom kolu turnira u Francuskoj, nakon preokreta, eliminisao Amerikanca Džeka Soka rezultatom 2:1, po setovima 5:7, 7:5, 6:1, nakon skoro dva sata tenisa. Našem igraču, a i većini tenisera sa ATP liste, ova nedelja je poslednja provera pred Roland Garos, koji startuje u nedelju.

Španac, Pablo Kareno Busta, trenutno je 61. igrač planete, a u prvom kolu Nice savladao je sunarodnika Maksima Hauma rezultatom 2:0, po setovima 6:2, 6:2.

Dušan Lajović i Pablo Kareno Busta do sada su se sastali dva puta, a rezultat u pobedama je izjednačen – 1:1. Prvi susret u Bloisu 2013 godine pripao je našem igraču, dok je prošle godine u Rimu slavio Španac. U oba susreta pobednik je slavio rezultatom 2:1.

Dusan Lajovic

Dusan Lajovic

Budite uz TenisUživo, pratite prenos iz Francuske i navijajte za Dušana Lajovića!

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   ATP, ATP 250, ATP u Nici, Direktan prenos, Dušan Lajović, Live Prenos, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari