04/08/15 - 11:15h

Lajović – Južni live prenos (oko 16:10h) – Gledajte direktan prenos

 


Srpski teniser Dušan Lajović igra meč prvog kola na turniru u Kicbilu protiv Rusa Mihaila Južnog. Duel između Lajovića i Južnog na programu je danas oko 14:30h po našem vremenu, a direktan prenos možete pratiti na na sajtu TenisUživo.

Live prenos počinje za


Mihail Južni ima 33. godine, profesionalac je od 1999. godine, trenutno je 101. teniser sveta, a najbolji plasman mu je osma pozicija, koju je zauzimao u januaru 2008. godine. U bogatoj karijeri osvojio je 10 titula u pojedinačnoj i 9 u konkurenciji parova.

Ove sezone ne pruža partije na nivou svog renomea i upisao je samo šest trijumfa, uz 17 poraza.

Dusan Lajovic

Dusan Lajovic

Dušan Lajović je osam godina mlađi od svog protivnika u prvom kolu, a kao profesionalac na turnirima nastupa od 2007. godine. Lajović je u ovom momentu 112. igrač planete, a najbolji rang je imao u oktobru prošle godine, kada je bio na 57. poziciji.

U dosadašnjem toku karijeri nema titulu u singlu, dok je u igri parova jednom podigao pobednički trofej, i to u Istanbulu ove godine, u paru sa Radu Albotom iz Moldavije.

Ovo će biti ujedno prvi međusobni susret Dušana Lajovića i Mihaila Južnog.

Budite uz TenisUživo i bodrite Ducija do pobede!

(Tenis Uživo, P. Ilić)


Teme:   ATP, ATP 250, ATP Rang Lista, ATP trka, ATP u Kicbilu, Direktan prenos, Dušan Lajović, Live Prenos, Mihail Južni, Prvo kolo, Rang Lista, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari