24/05/15 - 14:32h

Lajović – Gonzalez live prenos (oko 16:20h) – Gledajte direktan prenos

 


Srpski teniser Dušan Lajović započinje svoj nastup na Rolan Garosu duelom prvog kola protiv Argentinca Maksima Gonzaleza. Meč između Lajovića i Gonzaleza igra se sutra oko 14:30h po srednjeevropskom vremenu, a direktan prenos možete pratiti na sajtu TenisUživo.

Live prenos počinje za


Ko prenosi?

Maksimo Gonzalez ima 31. godinu, a profesionalac je od 2002. godine. Trenutno je 115. teniser sveta, a najbolji plasman mu je bila 58. pozicija u julu 2009. godine. U karijeri do sada nije osvojio nijednu titulu. Na Rolan Garosu je nastupao četiri puta, a najbolji rezultat je zabeležio upravo 2009. godine kada je stigao do treće runde.

Dusan Lajovic, photo by TenisUzivo.com

Dusan Lajovic, photo by TenisUzivo.com

Dušan Lajović je trenutno 75. teniser planete, profesionalac je od 2007. godine, a najbolji plasman mu je bilo 57. mesto u oktobru prošle godine. Ovo će biti tek drugi nastup srpskog tenisera u Parizu, a prošle sezone je dogurao do četvrtog kola. Sastali su se samo jednom, na čelendžeru u Rimu prošle godine, kada je Gonzalez slavio sa 6:2, 6:3.

Budite uz TenisUživo i navijajte za Dušana Lajovića!

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   ATP, ATP Rang Lista, ATP trka, Direktan prenos, Dušan Lajović, Grend Slem, Live Prenos, Prvo kolo, Rang Lista, Rolan Garos, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari