21/04/17 - 11:56h

Krunić: One su favoriti, ali ne odlučuje rang u Fed kupu! (Foto)

 


Danas žrebanje za meč Srbija – Australija. Krunićeva pozvala publiku da podrži domaći tim protiv favorizovanih Australijanki.


Foto: TSS

Reprezentacija Srbije sutra započinje duel sa Australijom, a pobednik će obezbediti učešće u drugom rangu elitnog takmičenja naredne godine.

Na konferenciji za štampu, Aleksandra Krunić rekla je da dobro poznaje gostujuće igračice.

Sa Darijom Gavrilovom sam teniski odrasla, dobro je znam, trenira je Biljana Veselinović, sa kojom sam i ja radila, pa će joj sigurno dati neke insajderske informacije. Igrala sam i protiv Ešli Barti, koja se dobro pokazala početkom godine. Biće nam teško, oni su favoriti, bolje su rangirani od nas, ali rang nije toliko važan u Fed kupu. Mi smo to u više navrata dokazalerekla je Krunićeva.

Žreb će biti obavljen danas, a mečevi oba dana takmičenja počinju od 13 časova.

Ako budem prva nastupala biće odlično jer se neću mnogo trošiti u navijanju, a ako budem druga verovatno ću ući u atmosferu koju će nadam se napraviti publika. Znači nam podrška, uvek priželjkujemo da igramo na domaćem terenu zbog podrške navijača jer to u bitnim trenucima može da presudi. Molim sve da dođu i da nas podrže, ova hala nije velika, mislim da možemo da je napunimo, mi smo sportska nacija, mnogo će nam značiti podrškaporučila je Aleksandra.

Sinoć je održana i svečana večera na kojoj su prisustvovala oba tima, predstavnici Saveza i ITF-a, članovi UO TSS, VIP zvanice.

Teniske gracije Srbije blistale su u haljinama koje je kreirala naša poznata dizajnerka Biljana Tipsarević.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Aleksandra Krunić, Fed kup, Vesti


Komentari