15/05/17 - 14:07h

Kolege uputile rođendansku čestitku Mareju! (Video)

 


Svetski reket broj jedan danas slavi 30. rođendan. Video poruku sa čestitkama uputili su mu iz Rima Rafa, Vavrinka, Dimitrov, Tim i, naravno, Novak…


Twitter

Prvi teniser sveta Endi Mari danas puni 30. godina. Pojedine njegove kolege, koje se pripremaju za učešće na mastarsu u prestonici Italije uputile su mu čestitku posredstvom Tenis TV, a među njima je svakako i najbolji srpski igrač, Novak Đoković.

Dragi Endi, srećan ti rođendan. Znam da nas deli samo sedam dana. Maj je bez dileme najbolji mesec za rođendane. Zajedno smo proveli neke nezaboravne trenutke u karijeri. Sećam se da smo prvi put igrali kada smo imali 11-12 godina. Dugo se znamo i drago mi je što obojici i dalje dobro ide. Nemam kod sebe poklon za tebe, ali imam ovu mandarinu. Sačuvaću je pa ću ti je dati kada se vidimoporučio je Đoković kroz šalu.

Đoković je na startu mastersa u Rimu kao drugi nosilac slobodan, a u drugom kolu za rivala će imati pobednika duela Mađer-Bedene.

Srbin je danas trenirao sa Ruskinjom Marijom Šarapovom, a sudeći prema fotografijama objavljenim na tviteru, društvo im je pravio i Čeh Tomaš Berdih.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Endi Marej, Masters u Rimu, Novak Djoković, Vesti


Komentari