11/02/17 - 13:46h

Kirjos ispalio Roterdam pa ostao i bez Nju Orleansa!

 


Nik Kirjos je u oktobru otkazao učešće na turniru u Roterdamu zbog namere da se pojavi na Ol star vikendu u Nju Orleansu, ali ga organizatori nisu pozvali da nastupi u meču poznatih ličnosti.


zimbio.com

Australijski teniser Nik Kirjos tražio je prošle godine od Holanđana da mu dopuste da preskoči ovogodišnji turnir U Roterdamu, koji startuje 13. ovog meseca, kako bi učestvovao na meču poznatih ličnosti na Ol-star vikendu u od 17. do 19. februara u Nju Orleansu.

Direktor turnira Ričard Krajiček je doneo odluku da raskine ugovor sa kontroverznim Australijancem, uz poruku da više ne mora da se pojavljuje pošto Roterdam ne želi igrače kojima tenis nije prioritet.

Kirjosu su njegove stasti važnije od profesionalizma. Tako se on ponaša kada je umoran ili mu je tenis nebitan kao u Kini. Nama to nije potrebno, pa smo odlučili da okončamo međusobni ugovor. Želimo najbolje tenisere na terenurekao je tom prilikom Krajiček.

Da sled događaja bude još tragičniji po Kirjosa, on na kraju nije dobio poziv ni od NBA lige da učestvuje u meču poznatih ličnosti, a njegov tim se nije oglasio povodom svega ovoga.

Kirjos ima 21 godinu, a trenutno je 15. igrač sveta.

U meču poznatih ličnosti narednog vikenda na NBA Ol-staru koji se održava u Nju Orleansu, nastupiće Majls Braun, Tom Kavano, Mark Kjuban, Beron Dejvis, Endi Gramer, Điang Đinfu, Entoni Meki, Romeo Miler, Master Pi, Kendejs Parker, Aron Sančes, Brendon Armstrong, Vin Batler, Nik Kenon, Rejčel Demita, Ansel Elgort, Mark Lasri, Kejle Meklaflin, Piter Rosenberg, Oskar Šmit, Lindzi Vejlen, Džejson Vilijams i Kris Vu.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Nik Kirjos, Vesti


Komentari