04/04/17 - 10:59h

Kirjos: Fokusiran sam na meč sa Sjedinjenim Državama!

 


Nik Kirjos je poraz od Federera u polufinalu Majamija ostavio iza sebe, i sada svu svoju energiju usmerava na Dejvis kup.


Zimbio

Najbolji australijski igrač pred sobom ima novi cilj – da u Brizbejnu sa saigračima iz nacionalnog tima ostvari dobar rezultat u predstojećem četvrtfinalnom meču Dejvis kupa, koji Australija igra protiv Sjedinjenih Država.

Kirjos po drugi put u karijeri nije mogao daje od polufinala u Majamiju, ali, ako je suditi prema izjavama, Nik, nekoliko dana nakon poraza od Federera u tri seta koji su potrajali tri sata i deset minuta, ne želi da razmišlja o tom meču, već o nečemu što predstoji.

Sada se fokusiram na Dejvis kup. Ni o čemu više ne želim da razmišljam. Predstoji nam veliki okršaj sa reprezentacijom SAD. Očigledno je da Džek (Sok) igra neverovatno. Džon (Izner) je već dokazan kao igrač. Sjedinjene Države imaju sjajan tim. To je ono o čemu trenutno razmišljamrekao je svetski broj 16.

On je takođe pružio uveravanja da je uzdigao svoju mentalnu snagu na viši nivo, i da više nema problema sa pronalaženjem motivacije i određivanjem prioriteta, kao što je to bio slučaj prošle godine.

Osećam da pronalazim svoju igru. I mentalna stabilnost je sve bolja iz dana u danzaključio je Kirjos.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Dejvis Kup, Nik Kirjos, Vesti


Komentari