02/11/16 - 12:23h

Još jedan čuveni teniser postaje otac

 


Jedna od najvećih uzdanica domaćih navijače ove nedelje u Parizu, Žo Vilfred Conga, otkrio je javnosti da će sledeće godine postati otac.


Conga

Conga


Sledeća sezona će za mene biti drugačija, jer moja devojka Nora trudna. Sledeće godine, postaćemo roditelji – otkriva Conga.

Ovako nešto mi je nedostajalo. Ja vodim mnogo računa o svojoj porodici, i mislim da ću po dolasku prinove na svet biti još motivisaniji da budem uspešan i na teniskom terenu. Mislim da se stvari odvijaju u pravom smeru po mene. Na početku karijere, jedino što vam je važno jesu teniski rezultati. Međutim, kako starite, život vam nudi još neke fine stvari, još važnije. Pobede više nisu najvažnija stvar na svetu. Za mene je najvažnija stvar na svetu zdravlje, sreća. Naravno, ponekad je to direktno povezano sa rezultatima na terenu, ali i nove stvari kao što je roditeljstvo – srećan je 31-godišnji Francuz.

Žo Vilfred Conga i njegova izabranica Nora bi trebalo da postanu roditelji u aprilu naredne godine.

Na mnoge od najboljih svetskih tenisera, roditeljstvo je veoma pozitivno uticalo. Najbolji primer je Novak Đoković koji je po rođenju sina Stefana krenuo u zastrašujuću seriju uspeha.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Vesti, Žo-Vilfred Conga


Komentari