02/10/16 - 10:52h

JJ: Ni kosu nisam mogla da operem zbog ramena…

 


Od ponededljka prvi reket Srbije, Jelena Janković, osvrnula se na tešku sezonu, koja još uvek nije završena.


Jelena Jankovic

Jelena Jankovic


Srpkinja igra mnogo bolje na kineskoj turneji nego što je to činila većim delom sezone. Stigla je do finala u Gvangžuu, a u Vuhanu je eliminisala treću teniserku sveta Garbinje Muguruzu pre nego što je eliminisana od Štricove.

Ipak, zbog slabijih rezultata tokom godine, Jelena neće ubrajati ovu sezonu u uspešnije kada bude dumirala karijeru. Ali svakako je dobro da je prebrodila velike probleme i da se vraća u formu.

Bila je ovo teška godina jer sam imala dve ’rupture’ u ramenu (kidanje mišića ramena), pa nije bilo lako da se vratim i osećam prijatno na terenu, jer su mišići izgubili mnogo snage. Nisam mogla ništa da radim jer sam taj mišić koristila svakodnevno. I dalje sam mnogo daleko od najbolje forme, ali sam srećna što sam na terenu i mogu da igram – rekla je Jankovićeva, a potom je otkrila sa kakvim se sve poteškoćama susretala.

Pomalo ste depresivni kada ste pod bolovima – nisam mogla da podignem ruku, nisam mogla da radim obične radne poput pranja kose. To je frustrirajuće jer u tim situacijama želite barem da radite normalne stvari.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Jelena Janković, Vesti


Komentari