22/02/12 - 22:03h

Janković- Stosur live prenos – Gledajte direktan prenos

 


Pored Ane, Srbija ima još jednu predstavnicu u četvrtfinalu turnira u Dubaiju. Reč je naravno o Jeleni Janković. Ona svoj meč za ulazak u polufinale igra protiv Samante Stosur od 11:00 časova (23. Februara). Naravno direktan prenos meča možete pogledati na našem sajtu.

Live prenos počinje za


Jelena Janković je do četvrtfinala stigla uz dve pobede bez izgubljenog seta. Prvo je igrala protiv Petre Cetkovske kojoj je prepustila po 2 gema u oba seta, dok je u drugom kolu igrala protiv Flavije Penete koju je takodje lako pobedila u dva seta.

Jelena Janković

Sa druge strane, Samanta Stosur je na ovom turniru postavljena za 4 nosioca i tu ulogu je za sada opravdala. U prvom kolu ona je bila slobodna, dok je u drugom imala za protivnicu Lusiju Safarovu. Sa čehinjom je imala dosta problema i tek u 3 setu uspela da meč reši u svoju korist- 6:1, 6:7, 6:1.

Samanta Stosur je u kladionicama blagi favorit u meču protiv Jelene Janković, ali mi se potajno nadamo da će naša teniserka dokazati „bukmejkerima“ da su pogrešili.

Budite uz Tenis Uživo i uz direktan prenos meča na našem sajtu pružite podrušku Jeleni Janković koja se bori za ulazak u polufinale turnira u Dubaiju!

(Tenis Uživo, D. Jevremović)


Teme:   Direktan prenos, Jelena Janković, Live Prenos, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari: 1

 
Danijel petrovic February 23, 2012 Odgovori

ajmo jelana do pobede mozes ti to ja verujem svim srcem u tvoju pobedu srecno

Komentari