04/05/17 - 17:17h

Izostalo srpsko finale u Rabatu: Samo Nina igra za titulu!

 


U Rabatu neće biti srpskog finala. Stojanovićeva je sa svojom partnerkom uspela da se izbori za meč za titulu, Krunićeva nažalost nije.


N. Stojanović/M. Zanevska76
B. Krejcikova/A. Kudravceva63

Nina Stojanovic, zimbio.com

Nina Stojanović i Marina Zanevska zabeležile su još jednu pobedu u prestonici Maroka, pošto su u polufinalnom meču bile bolje od četvrtih favorita na turniru- Barbore Krejcikove i Alje Kudrjavceve sa 7:5, 6:3.

U seriji brejkova u prvom setu bolje se snašao srpsko-nemački par, a presudan je bio poen osvojen na servis rivalki u poslednjem gemu, koji im je doneo prednost od 1:0 u setovima.

U nastavku je pak viđen samo jedan brejk, a do njega su došle Stojanovićeva i Zanevska, na samom početku drugog perioda. Imale su nove prilike da i u gemovima koji su usledili povećaju prednost, u osmom gemu su propustile i tri meč lopte, ali su u devetom sigurnim servisom završile posao, izbacivši sa takmičenje još jedan par favorita.

Njihove rivalke u borbi za titulu biće Mađarica Timea Baboš i Andrea Hlavačkova iz Češke, koji su u drugom polufinalnom susretu eliminisale našu Aleksandru Krunić i Australijanku Dariju Gavrilovu, nakon jednog i po sata igre sa 7:6(8:6), 6:3 po setovima.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Aleksandra Krunić, Nina Stojanović, Vesti


Komentari