16/02/17 - 15:14h

FedEx i ATP: Partnerstvo se nastavlja!

 


Vodeća svetska kompanija u isporuci pošiljki nastavlja sponzortsvo ATP turnira.


Twitter

FedEx – svetski lider u isporuci pošiljki širom sveta, saopštio je danas da je produžio partnerstvo sa ATP-om na još tri godine – do 2019.

Oslanjajući se na bogato iskustvo u sponzorisanju sportskih događaja širom sveta, pomenuta američka kompanija nastavlja međunarodni program ATP sponzorstva, koje obuhvata 17 teniskih turnira, u 11 zemalja.

Svojom jedinstvenošću, Asocijacija teniskih profesionalaca je savršen partner za FedEx. Delimo mnoge vrednosti sa globalno popularnim sportom – brzinu, preciznost, iščekivanje i uslugu. Saradnja datira s početka 2010. godine. Bili smo svedoci neprocenjih trenutaka na terenu i navijačkih strasti. Ove godine dodali smo na spisak i turnire u Dubaiju i Rio de Žaneiru, i očekujemo da dopremo do milionske publike posredstvom TV i drugih medija. kazao je Raješ Subramaniam, marketing menadžer FedEx-a.

ATP turniri su doživeli ogromnu popularnost u poslednjih nekoliko godina, a naše partnerstvo sa FedExom je dalo velike rezultate od 2010. Oduševljeni smo činjenicom da je ova kompanija imala tako pozitivno iskustvo i da će nastaviti saradnju sa namarekao je Kris Kermode, izvršni direktor i predsednik ATP-a.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   ATP, Vesti


Komentari