11/03/17 - 11:24h

Federer prekinuo Novakov trening! (Video)

 


Veoma zanimljiva scena viđena je juče tokom treninga Novaka Đokovića u Indijan Velsu.


zimbio.com

Naime, naš najbolje teniser je trenirao pred mnogobrojnom publikom spremajući se za meč drugog kola, kada je kroz teren protrčao 18-struki grend slem šampion, na oduševljenje prisutnih gledalaca.

Đoković je trenirao na jednom od terena kompleksa u Indijan Velsu, kada je Federer bio prinuđen da prođe kroz teren kako bi sitgao na svoje odredište. Naravno, to je naišlo na oduševljenje publike, koja ga je pozdravila aplauzima.

Novakov protivnik u drugom kolu biće Britanac Kajl Edmund, dok će se Rodžeru Federeru suprotstaviti francuski veteran Stefan Rober.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Masters u Indijan Vels, Novak Djoković, Rodžer Federer, Vesti


Komentari: 13

 
Milutin March 11, 2017 Odgovori

Prekinuo ti je trening da pokaže koliko ga plaćena publika podržava. A što se tiče tebe i što si pao – OTKAČI te babe oko sebe koje ništa ne rade, samo gledaju kako da zgrnu lovu sa tvojih leđa. Dakle ponavljam, tebi treba snaga, a ne kojekakve travke koje zagovaraju neradne babe. Treba da koristiš konkretnu hranu, ti te kalorije istrošiš na terenu i tokom treninga. A babe neka idu svojim putem, jedna da prede, a druga da postavlja svoje fotke. Mi te volimo svakako i kad dobijaš, a i kad gubiš, ali i sam si uvideo koje tenisere “žreb” dodeli tebi, a koje “bitnim” teniserima. A pri tom i terene koji njima odgovaraju. Dakle, i pre je protiv tebe bio ceo svet, NE DAJ SE NOLE. UZ TEBE SMo!!!

 
Владисав Јовановић March 12, 2017 Odgovori

Браво Милутине !
🇷🇸🇩🇪🇷🇸

 
Mima March 11, 2017 Odgovori

Nike najbolji si a taj osamnestruki pobednik nikad nebi bio to što jeste da nije Svajcarac da je SRBIN ko ti zato najbolji si iako nisi broj 1. Ti jesi najbolji jer igraš protiv tenisera i celog sveta.

 
Bojana March 11, 2017 Odgovori

Koješta! Kakve veze ima da li je Srbin ili Eskim ako dobro igra?

 
Владисав Јовановић March 12, 2017 Odgovori

Немој политику молимте,мима..

🇩🇪🇷🇸🇩🇪

 
Ja March 12, 2017 Odgovori

Bojana 99% niste u pravu, Mima 100% ste u pravu! Sapientia sat, iliti mudrome dosta. Novak je najbolji teniser sveta u eri najboljih (Rafe i Rodzera) i jedan i drugi su prestali biti najbolji kada je dosao Novak. Pad Noletov je poceo kada je najbolje igrao, ej, gubis kad najbolje igras, morao je da gubi da bi Britanac dosao na prvo mesto to je jasno kao dan i posledica toga je sadasnje Novakovo stanje-to je Bojana Mima htela da Vam kaze-da jedan mali VELIKI SRBIN NE MOZE da bude nejbolji teniser na svetu, a Novak bi to bio jos narednih par godina sigurno i porusio bi sve rekorde koje niko nikada vise ne bi dostigao..e to je poenta cele price, na zalost Novakovu i nasu.

 
boro March 11, 2017 Odgovori

n o l e , t i si nasa ljudina.volimo te….

 
Branko March 11, 2017 Odgovori

Noel ne gubi morala i ne dozvoli da te zastrašuju kojekakvim tračevima imaj strpljenja i hrabrosti pa nastavi borbu bićeš opet prvi imamo u tebe povjerenje sam oko hrabro pozdrav

 
Nedeljko March 11, 2017 Odgovori

Nole samo upotrijebi ritern i niko ti nista nemoze.

 
KATA March 11, 2017 Odgovori

<3 NOLE <3 LAFE, CUVAJ SE HIJENE SU OKO TEBE <3

 
Brane oo7 March 12, 2017 Odgovori

Spijuni,TajkuniSrbomrsci,su oko tebe.Svaki dobar poznavalac situacije u svetu zna protivnike Noletove;Ceo svet Cast izuzetcima Pravoslavci,i svi ljudi dobrog srca.

 
Владисав Јовановић March 12, 2017 Odgovori

Не интерусујуНас Србо мрсци !
Н🇷🇸О🇷🇸Л🇷🇸Е
Злато
Наше
И кад губиш

Жао ме Ноле за немца. Добро их знам, њихо рад. 🇩🇪🇷🇸🇩🇪 Поздрав за Наше Све тенисерке и Тенисере.

 
Владисав Јовановић March 12, 2017 Odgovori

🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸
Којешта
Свашта
Публика би и Нолета, можда и више поздравила.
Не достаје Нам пуно које чега ?!
🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸 🍷

Komentari