20/02/17 - 19:02h

Federer na visinskim “pripremama” sa Ber Grilsom pred promociju Lejver kupa! (Foto)

 


Švajcarski teniser Rodžer Federer pred put u Prag na promociju Lejver kupa, na zavejanim Alpima “odigrao” partiju tenisa sa Ber Grilsom.


Twitter

Susret teniske legende i britanskog avanturiste, pisca i televizijskog voditelja-prezentera u snegom prekrivenim Alpima očigledno je bio više nego zabavan.

Na Instagramu, Ber Grils je pohvalio Federera.

Kakva luda zabava sa legendom kakav je gospodin Rodžer Federer! Savršeno: Oprezan, smrznut, ali veseo! Skroman, zabavan, privržen porodici. Malo sam uznemiren jer me je tukao u mini ping-pongu na vrhu liticenapisao je Grils, koji se tamo očigledno zatekao na snimanju sa svojom TV ekipom.

Oni su takođe uspeli da odigraju i partiju tenisa.

Kako iskoristiti konopac među drvećem na litici !? Ponekad u divljini treba znati improvizovati! Zahvaljujući Rodžeru to je bio jedan pakleno dobar udarac napisao je Britanac, najpoznatiji po svom učešću u televizijskoj seriji “Muškarac protiv divljine”.

Rodžer Federer je priveo kraju svoj odmor na švajcarskim Alpima, i sada kreće put Praga, gde će sa Tomašom Berdihom promovisati Lejver kup, koji se igra od 22. do 24. septembra, a na kome će učestvovati šestorica naboljih evropskih tenisera protiv šestorice koji će predstavljati ostatak sveta.

Bjorn Borg će biti selektor Evrope, a Džon Mekinro predvodiće ekipu ostatka sveta. Sam turnir je osnovan u čast osvajača 11 grend slem titula, Australijanca Roda Lejvera i organizuje se po prvi put.

Kako je najavljeno, za tim Evrope nastupiće finalisti ovogodišnjeg Australijan opena Rodžer Federer i Španac Rafael Nadal.

Nakon Australijan opena, gde je osvojio 18. grend slem titulu, Švajcarac se vraća na teren na ATP turniru iz Serije 500 u Dubaiju.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Rodžer Federer, Vesti


Komentari