14/02/17 - 11:52h

FED kup: Srpske heroine dočekuju Australiju!

 


Želja je ispunjena heroinama iz Talina. Srbija će biti domaćin Australiji u Fed kupu!


U baražu za popunu Druge Svetske grupe Fed kup reprezentacija Srbije na domaćem terenu igraće protiv Australije.

NIS Fed kup tim Srbije briljirao je na takmičenju u Estoniji (Talin) u Prvoj grupi Evro-afričke zone 2017. Srbija, predvođena sjajnom Ivanom Jorović, je u grupi D ostvarila tri pobede (savladani Estonija, Bugarska, Izrael) i plasirala se u mini plej of gde je zabeležena još jedna pobeda, ovaj put nad reprezentacijom Poljske čime će naš tim igrati u baražu za popunu Svetske grupe B 2018.

Voljom žreba, danas u britanskoj prestonici, odlučeno je da nacionalni tim Srbije, predvođen selektorom Tatjanom Ječmenicom Jeftić, ugosti reprezentaciju Australije.

Australija je trenutno na 11. mestu rang liste svetskih reprezentacija, dok Srbija zauzima 24. poziciju. Ovo će biti prvi međusobni duel dva tima u FED kupu.

Australija je dospela u plej-off druge Svetske grupe nakon poraza koji je pretrpela od reprezentacije Ukrajine u Harkovu sa 3:0. Nastupale su u sastavu Daria Gavrilova, Eš Barti, Arina Rodionova i Kejsi Delakva, a predvodila ih je selektorka Ališa Molik.Mečevi su na programu 22. i 23. aprila
.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Fed kup, Ivana Jorović, Vesti


Komentari: 1

 
VESNA February 14, 2017 Odgovori

Šta da vam kažemo devojke – teško i preteško, ali možda ne i nemoguće?! Uhvatite se za ovo “možda” i dajte ono što ste već dale u prvom kolu: srce, dušu, ljubav prema Srbiji… Idemoooooooooooooo hrabre naše curice, Srbija zove!

Komentari