30/01/15 - 16:09h

Fed kup selekcija počela pripreme!

 


Fed kup selekcija Srbije počela je pripreme za predstojeće mečeve, koji ih očekuju u borbi za baraž za popunu Svetske B grupe. Devojke su se okupile na terenima Teniskog saveza Srbije u Impuls holu, a pod nadzorom selektorke Tatjane Ječmenice-Jevtić treniraju Aleksandra Krunić, Ivana Jorović, Doroteja Erić i Vojislava Lukić.

Tatjana Jecmenica - Jevtic

Tatjana Jecmenica – Jevtic

Ženska teniska selekcija će sledećeg vikenda u prestonici Mađarske pokušati da se domogne plej-fa za popunu Svetske grupe B, a rivali će joj biti domaća selekcija i selekcija Austrije.

U Impuls holu trenira i Jelena Janković, koja ima izvesnih problema sa povredom, nalazi se pod terapijom i trenira smanjenim intenzitetom za nastupe na WTA turnirima koji slede. Jankovićeva i dalje oseća bolove u leđima, koji je sprečavaju da trenira punim intenzitetom.

Na terenima Teniskog saveza Srbije se nalazi i selektor Bogdan Obradović, koji na najbolji način koristi prisustvo Nenada Zimonjića, Filipa Krajinovića i Peđe Krstina da treniraju zajedno, pošto i Dejvis kup selekciju od 6-8. marta u Kraljevu očekuje duel protiv reprezentacije Hrvatske u okviru prvog kola Svetske grupe.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Fed kup, Ivana Jorović, Jelena Janković, Peđa Krstin, Rang Lista, Teniserke, Teniski savez Srbije, Vesti


Komentari