23/02/17 - 09:06h

Dubai: Večera na nebu za Kerberovu ! (Video)

 


Nemačka teniserka Anđelika Kerber uživala nakon pobede nad olimpijskom šampionkom u večeri na nebu Dubaija.


Twitter

Druga igračica sveta i prvi nosilac na WTA turniru u Dubaiju, Anđelika Kerber, plasirala se u četvrtfinale, pošto je slavila protiv olimpijske šampionke Monike Puig u dva seta, sa 6:2,6:3. Za mesto u polufinalu Nemica će igrati protiv Ane Konjuh iz Hrvatske.

Ali, pored radosti koja je usledila zbog dobre igre na terenu, Kerberova je bila u prilici da uživa i u jednoj zanimljivoj atrakciji koja je na raspolaganju turistima koji dođu u najveći grad Ujedinjenih Arapskih Emirata! Večera na nebu Dubaija!

Ova večera odvija se na visini od neverovatnih 50 metara iznad zemlje, i Kerberova je rekla da nikada nije doživela nešto slično, i da se raduje svojoj šoljici čaja pod oblacima.

Pogledajte kako izgleda jedan od najneobičnijih restorana na svetu koji funkcioniše uz pomoć krana, i kakav je Dubai iz perspektive onih koji su uživali u ovom nesvakidašnjem obroku na otvorenom nebu…

Na terenu se danas igraju četvrtfinlani dueli, a ostali parovi su Sevastova – Vang, Dejvis – Svitolina i Voznjacki – Belis.

Turnir u Dubaiju igra se za nagradni fond od 2.666.000 dolara.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Anđelika Kerber, Vesti, WTA


Komentari