07/10/15 - 12:53h

Đokovići osvajaju Kineski zid! (foto)

 


Period kada nemaju obaveze na ATP turniru u Pekingu, Novak i Đorđe Đoković iskoristili su da u drustvu i trećeg brata Marka, kao i ostatka stručnog staba, posete čuveni Kineski zid.

Novak je odlučio da se malo opusti, da ostavi reket u stranu i da u društvu svoga tima poseti jednu od najvećih znamenitosti Kine, što su i ovekovečili na fotografijama.

Najbolji teniser sveta je u toku jučerašnjeg dana ostvario dvostruku pobedu na turniru u kineskoj prestonici, najpre je savladao Italijana Simonea Bolelija u singlu, a potom je bio uspešan i u konkurenciji dublova, gde je trijumfovao u paru sa bratom, Đorđem.

Đokovića sutra očekuju nova iskušenja u pohodu na odbranu titule, a za rivala u drugom kolu imaće malo poznatog Kineza Že Žanga, koji zauzima 219. poziciju i za nastup u Pekingu dobio je specijalnu pozivnicu organizatora.

Novak će potom ponovo izaći na teren i pokušati da u tandemu sa bratom Đorđem napravi podvig i savlada vimbldonske šampione u konkurenciji parova, Vaseka Pospišila i Džeka Soka.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   ATP, ATP 500, ATP Rang Lista, ATP u Pekingu, Djordje Djoković, Drugo Kolo, Dubl igrač, Marko Djoković, Novak Djoković, Rang Lista, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari