11/05/17 - 17:40h

ĐOKOVIĆ ZADOVOLJAN: Igra na visokom nivou!

 


Novak Đoković je posle duže vremena odigrao meč na prepoznatljivom nivou i savladao odličnog Felisijana Lopeza.


Twitter

Teniski auditorijum je uživao u vrhunskoj predstavi oba igrača, a srpski as je na kraju slavio u dva seta i zakazao četvrtfinali okršaj sa Nišikorijem.

Danas smo bez dileme i on i ja odigrali na vrhunskom nivou.Felisijano je bio veoma dobar, posebno u drugom setu. Nisam osvajao mnogo poena na njegov servis do poslednjeg gema kada sam vratio nekoliko servisa. Jedan brejk je bio dovoljan u oba seta. Ali, kao što sam rekao, izdanje je bilo na visokom nivou. Uživao sam. Bio sam u problemu na 5:5 i 0:30, ali sam dobio nekoliko sjajnih poena i to me je podiglo – rekao je Đoković nakon meča.

U Novakovoj loži danas su sedeli brat Marko i Pepe Imaz.

Definitivno ulazim u novo poglavlje moje karijere. Uzbuđen sam. Najbolji način da predvidite budućnost je da je kreirate. Tako ja razmišljam. Oni su i više od samo tima. Oni su prijatelji, porodica. To su ljudi koji su sa mnom dugo, posebno moj brat. Tu su da me podrže. Tu su i da mi uliju energiju koja mi je potrebna u ovom periodu tranzicije, dok sam bez trenera. Moj brat je moj teniski trener u ovom trenutku, iako on to ne prihvata. On kaže da je brat i da je tu da me podrži. Cenim njegove savete.

Srbin je protiv Lopeza posebno bio dobar na mreži.

Želeo sam da impresioniram Felisijana jer je on sjajan na mreži. Jasno je da se bolje osećam na osnovnoj liniji. To je moja igra. Ali, radim u poslednjih nekoliko godina na volejima sa Borisom i Marjanom. Mnogo puta smo o tome govorili, kako bi trebalo skratiti poene. Moram da prepoznam prave loptice za izlazak na mrežu. Nadam se da ću i u narednim mečevima biti efikasan – zaključio je drugi reket sveta.

Meč za polufinale protiv Japanca na programu je u petak oko podneva.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Masters u Madridu, Novak Djoković, Vesti


Komentari: 3

 
Srboljub Zaric May 12, 2017 Odgovori

Novak zna sta radi.

 
Srboljub Zaric May 12, 2017 Odgovori

,,Where there is love there is life”.

 
Поносна Српкиња May 12, 2017 Odgovori

Напред наш поносу и наша дико , до финала и победе!

Komentari