23/02/17 - 16:54h

Del Potro: Federer je najbolji svih vremena!

 


Huan Martin del Potro nije razmišljao ni trena kada su ga upitali ko je najbolji teniser svih vremena. Njegov odgovor je glasio: Rodžer Federer.


Federer i Del Potro

Argentinac je verovatno omiljeni strani teniser u našoj zemlji, toliko je voljen da mu se čak ne zameri ni to što je oduvek isticao da je po njegovom mišljenju Rodžer Federer najbolji igrač u istoriji.

Momak iz Tandila je takođe često govorio da mu je Švajcarac slao poruke podrške tokom najtežeg perioda u karijeri, kada su ga povrede na dug period odvojile od takmičarskog tenisa.

Mislim da je sjajno za navijače što su se Federer i Rafael Nadal vratili u punoj snazi. Ustao sam u pet ujutru samo da bih gledao finale Australijen opena. Od njih dvojice možemo svakoga dana da naučimo nešto novo. Kada imate talenat kakav ima Federer onda vam preostaje samo da budete fizički spremni. On je najbolji igrač ikada. Nadam se da će biti zdrav i biće prelepo gledati kako se bori za prvo mesto sa Đokovićem i Marejem – rekao je “Gaučos”.

Del Potro ove nedelje igra svoj turnir u 2017. godine. Postavljen je za sedmog nosioca nadmetanja u Delrej Biču – u prvom kolu je savladao Kevina Andersona, a u drugom ga očekuje okršaj sa Damirom Džumhurom.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   ATP u Delrej biču, Huan Martin Del Potro, Vesti


Komentari